Bölgesel Davetiye Zarf Siparişleri

Bölgesel Davetiye Zarf Siparişleri

Bölgesel Davetiye Zarf Siparişleri

Davetiyenin konulduğu zarfta en az davetiye kadar önemlidir, bu güzel mesajı taşıyan zarfın zarif, şık olması gerekir. Davetiye zarfı tasarımları bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir, İzmir bölgesine kıyasla, davetiye zarfı Ankara bölgesinde daha farklı olacaktır. Davetiye zarfı seçimini belirleyen ana unsur davetiyenin kendisidir. Davetiye siteleri haricinde ayrıca davetiye zarfı alınabilecek siteler de mevcuttur. Davetiye zarfları da kendi içerisinde ayrılır, tek çeşit bir zarf türü yoktur. Alıcı davetiye tasarımını, yazılarını ve fontlarını seçtikten sonra sıra zarf seçimine gelir. Davetiyenin türüne göre alıcı düz renkte normal bir zarfta seçebilir, hasır ipli altın rengi işlemeli lüks bir zarfta seçebilir. Bu seçim tamamen alıcıya kalmıştır ve alıcıyı temsil eder.

Davetiye Zarfı Seçimi

Davetiye zarfı seçiminde davetiyeye kıyasla daha özgür olunabilir, tezatlık oluşturarak lüks bir davetiyeye sade bir zarf veya sade bir davetiyeye lüks bir zarf seçilebilir. Zarf ile davetiye arasındaki tezatlık göze hoş gelebileceği gibi abartıldığı takdirde absürt bir görüntü ortaya çıkaracaktır. Davetiye fiyatları en ucuz nerede diye araştıran birisinin aynı zamanda en ucuz davetiye zarfını da araştırması beklenir. Birçok davetiye firması davetiyeler ile zarfları aynı anda satmaktan yanadır ama bu ikisi pekâlâ ayrı ayrı alınarak da ortaya tatmin edici ve şık bir kombinasyon çıkarılabilir. Davetiye ile zarf arasında bir uyum aranması gibi bir kalıba sıkı sıkıya bağlı kalmak doğru değildir. Alıcı bu uyuma bağlı kalmak için davetiyeden memnun kalmaz ise davetiyenin alıcı için bir anlamı olmaz.

Zarf Çeşitleri

Sanılanın aksine davetiye zarfı çeşitleri az değildir. İnternet üzerinden davetiye sipariş işleminin ardından alıcı zarfı ayrıca almak isteyebilir, böyle bir durumda alıcıyı onlarca farklı davetiye zarfı çeşidi beklemektedir. Davetiye zarfının çeşidini belirleyen şeyler ise yapısı, şekli, rengi, özellikleri, sağlamlığı gibi faktörlerdir. Bir düğün için klasik mektup zarfı şeklinde bir davetiye zarfı seçilebileceği gibi, yeni tarzlarda düğmeli zarflar veya ipli zarflarda seçilebilir. Alıcının bu en güzel gününde davetiye zarfını kendi istediği şekilde seçmesi tamamen kendisine kalmıştır.