Davetiye Lüks

Davetiye Lüks

Lüks Davetiye Baskı

Davet ya da düğün şık ve lüks bir mekânda ise davetiyesi de lüks ve şık olmalıdır. Seçilen kâğıttan baskıya, tasarımından aksesuarlarına kadar birçok alternatifle hazırlanan lüks davetiyeler bütçeyi zorlayabilecek rakamları bulabilmekte. Davetiyenin lüksünü gösteren öncelikle kağıdıdır, kâğıdın cinsi, dokusu, gramajı ve işçiliği davetiyeyi davetiye lüks sınıfına sokar. Davetiyeler üzerinde kullanılan hasır ip, kurdele, kuru çiçek gibi farklı objelerle süslenir ve ortaya inanılmaz şık ve harikulade tasarımlar çıkartılır. Kadife kağıdın da kullanıldığı davetiye lüks seçeneklerinde renk tercihi de önemlidir. Seçilen renk zarafeti, şıklığı ve lüksü yansıtmalı.

Davetiyeyi lüks yapan özellikleridir

VIP davetiye olarak da isimlendirilen davetiye lüks model ve tasarımları ile çok fazla seçenek sunmaktadır. Davetlerin tamamlayıcısı davetiyeler özenle tasarlanır, süslenir, özel detaylarla konsepti belirlenir tüm bunlar olurken öncelik ekonomidir, davetiye için bütçeden ayrılan para ile davetiyenin lükslüğü veya uygunluğu seçilir. Davetine misafirlerini lüks davetiyelerle davet etmek isteyenler modellerini kullanacakları kuru çiçeklerle romantik bir atmosfer oluşturabilirler. Püskül, kurdele, taş, midye kabuğu, fiyonk gibi aksesuarlarla donatılan lüks davetiyeler ise daha çok duygusal atmosferin tamamlayıcısıdır. Eğer eğlenceli bir davetiye ile mutluluğunuzu paylaşma hayaliniz varsa o zaman lüks davetiye tercihinde seçeneğiniz size özel çizimler olmalı, bu çizimler eşinizin ve sizin karikatür çiziminizde olabilir tanışma hikayenizin yansıması da.

Lüks davetiye kişinin seçimidir

Düğünlerin, organizasyonların ve davetlerin yüzyıllardır ayrılmayan hatta bütünleyici parçası davetiye binlerce farklı model, yüzlerce farklı kalite ve her bütçeye uygun fiyatları ile koca bir yelpaze ve küçümsenmeyecek kadar büyük bir sektördür. Bu sektörde alternatif ve rekabet kıyasıyadır, davetiye firmaları öne çıkmak, satışlarını arttırmak için her yıl kataloglarına yenilikler katar ve firmalarının tanıtımına ağırlık verirler. Bu acımasız denecek rekabet içerisinde mutlaka sizin de zevkinize, bütçenize uygun özel bir seçenek vardır. Doğru tercihi, doğru zamanı ve doğru firmayı bulmanız yeterli olacaktır. Lüks davetiye biraz da kişinin seçimleri, tercihleri ile doğru orantılıdır, ne kadar çok şatafat istenmesi, ayrılan bütçenin çokluğu hem daveti hem de davetiyeyi lüks sınıfına sokar.