Davetiye Modelleri 2020

Davetiye Modelleri 2020

2020 Davetiye Modelleri

Davetiyeler bir davete çağrı anlamına gelirken modelleri incelediğimizde karşımıza çıkan sonuçlar karar vermeyi zor bir hale getiriyor. Moda kavramı neredeyse her sektörde olduğu gibi matbaa sektöründe de bulunuyor. Düğün, davet gibi çeşitli organizasyonlarda kullanılacak olan bu davetiyeler davetiye modelleri 2020 yılında da farklılık arz ediyor. Özellikle çizimli modellerin bu sene revaçta olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Zarfın iç kısmında dahi çizimlerin yer aldığı davetiyelerde temaya uygun olarak karikatürlere de yer verilebiliyor. Ayrıca standart boyutlardan sıyrılan davetiyeler bu yıl asimetrik boyutlarda karşımıza çıkıyor. Yonca, yaprak gibi modellerin yanında bu gün beşgen, altıgen şeklinde olan davetiye modelleri de yer alıyor.

Haritalı Davetiyeler

Son yılların modası olan modellerden bir tanesi de haritalı davetiyeler. Özellikle düğün, davet gibi organizasyon bilgilerinin üzerinde yazıldığı bir karttan oluşan bu davetiyelerde organizasyonun yapılacağı konum harita üzerinde gösterilebiliyor. Mekânın tam olarak bulunduğu nokta bu şekilde gösterilirken sıkıcılıktan sıyrılmak için bu tür davetiyeler esprili ifadeler ile süsleniyor. Ayrıca davetiye modelleri 2020 arasında göze çarpan modellerden bir diğeri de el yazılı fontlu davetiyedir. El yazısı gibi farklı fontlar kullanılarak şık tasarımlar oluşturuluyor. Tamamen değil de sadece isimlik kısmında el yazısına yer verilince davetiye daha şık duruyor. Aynı zamanda bu tür davetiyeleri tercih ederken yazıların okunabilir olduğundan da emin olmanız gerekiyor.

Son Yılların Modası Karanlık Tonlar

Son yılların modası karanlık tonları söylemeden elbette ki olmaz. Davetiye dendiğinde akla açık renkler geliyor olsa da bu algının ortadan kaldırılması amacı ile son yıllarda siyah davetiyeler de çok fazla tercih ediliyor. Mürdüm, bordo, lacivert gibi yine koyu tonlarda davetiyeler davetiye modellei 2020 arasında karşımıza çıkıyor. Karton rengi için karanlık tonlar tercih edilse de şık bir davetiye tasarımı için isim, metin ve adres bilgilerinin yer verildiği kısımdaki yazıların açık renkli olması daha iyi olacaktır. Özellikle siyah renkteki davetiyelerin de altın varak ile süslenmesi davetiyelerin daha lüks bir hal almasını sağlıyor. Bunun yanında sulu boya ve çiçek desenli davetiyeler de renkli zarfları ile iç açıyor.