Davetiye Ücretleri

Davetiye Ücretleri

Davetiye Ücretleri Ankara

Yüzyıllardır düğünlerin alternatifsiz unsuru davetiyelerdir. Mutlu anların paylaşılması için sevenlere çağrı niteliğinde ki davetiyeler günümüzde gelişen teknoloji ile farklı boyutlara taşındı. Sanal davetiyelerin hayatımıza girmeye başlamasına rağmen örf ve geleneklerimize uyan basılı davetiyeler halen vaz geçilmezlerimizdir. Davetiye ücretleri son dönemde artan alternatifler sayesinde oldukça düştü, internet sitelerinden online başvuru dönemine geçiş ile birlikte rekabet arttı bu durum en çok tüketicinin işine yaradı. Artık hem daha fazla seçeneğe sahip olunuyor hem de en uygun fiyata elde ediliyor. Ucuz, orta lüks ve lüks davetiye seçeneklerinde fiyatların belirleyicisi öncelikle kalite. Kullanılan kağıt, hazırlanan tasarım, baskı çeşidi davetiye fiyatlarının belirleyicisi ana unsurlardır.

Davetiye Ücretlerini Malzemesi Belirler

Bin adet davetiyeyi 50 liraya da binlerce liraya da bulabilme imkanına sahip tüketicinin aradığı kriter olan davetiye ücretleri tercihi tamamı ile sizin belirlediğiniz ölçütlerde. Seçilen düğün davetiyesi özel tasarım ise fiyatta artış olur ancak hazır bir model ise fiyatı daha ekonomiktir. Zarfta ya da davetiye de aksesuar kullanılmış ise fiyatta yine artış yaşanır, klasik ofset baskılarda fiyatlar düşük iken gömme ya da varak baskılarda fiyatlar değişkendir. Gramajı fazla davetiye ve zarf ücreti ile gramajı düşük kağıt seçeneği de arada ücret farkının nedenidir. Buna rağmen kadife ve ahşap davetiyelerde ise bu ücretler daha fazla rakamlara taşınır. Ve tabi ki adet, adette davetiye için önemli çünkü birim fiyatlarda düşüş adet ölçüsünde değişiklik gösteriyor hele ki yetersiz kalınması halinde tekrar bastırma zorunluluğu göz önüne alındığından öncelikle adet belirlenmelidir.

Davetiye Ücretleri Şehre Göre Değişir

Basılı davetiyelerde ki ücretler şehre göre de değişir örneğin bir davetiyeye İstanbul gibi bir şehirde adette 1 TL fiyat verilirken bu Anadolu’da 50 kuruşa kadar düşebilmekte yine lüks kategoriye giren ahşap ve kadife davetiyeler için de aynı koşul geçerlidir, İstanbul’da adeti 50 liraya ulaşan ücret için Anadolu’da herhangi bir kentte daha düşük bir fiyatla alabilirsiniz. Kampanyalı ve hediyeli alternatiflerde ücret değerlendirmede etken, adet fiyatına göre belirlenen davetiye ücretleri içinde hediye fikri tercihte cazip hal alıyor.